Welcome to TechDiscussion Forums


Your one stop community for Technical Assistance


  •  » Need latest Tech Updates?
  •  » Looking for Windows Troubleshooting?
  •  » Want some optimization Tips for Smartphone?
  •  » Or any other Technology discussion?

...You have come to the right place!


we will try to help you with your problem.


YES! I want to register an account for free right now!


p.s.: For registered members TechDiscussion.in is free of ads

Results 1 to 2 of 2

Thread: Max Payne 3 Health Glitch Bug

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    28

    Max Payne 3 Health Glitch Bug

    DAMN, after all even Max Payne 3 also has a Glitch or Bug, whatever we call it. I am playing the game on PS3 in Multiplayer mode. You will be surprised after listening that my 100 bullets are unable to kill an opponent but his just 10 bullets kills me easily. Not with just one or 2 opponents, it happens with every one i try to kill. No matter how much i fire, their health remains the same, but my health gets finished as soon as they fire 5 to 7 bullets.




    This is just ridicules and Rockstar should fix the same as soon as possible. Now i dont know how to record a video, also i dont want to record it because amvery much annoyed and already quit playing it. But just for you guys reference, am sharing a YouTube video with very much similar issue that am facing. Just have a look:


    •   Alt Ads!

      TechDiscussion
       

  2. #2

    Re: Max Payne 3 Health Glitch Bug

    Hey thats exactly i am facing on my PC console. I started getting this in chapter #7 just after we talk a stranger in the brothel. As soon as i finish talking with him, i founded my self surrounded by enemies. Since than am not able to kill anyone though i hide and fire on any one of them. They just turn around and kill me easily. First i thought its just me facing this problem, hence i re-installed and started playing again. but still the same problem.

    But thanks to you G-One for sharing the video. Finally i got to know that it is a bug and am not the one with it. So, are the developers working on this ?

Similar Threads

  1. Diablo 3 starter edition glitch
    By musician in forum Gaming Fixes
    Replies: 3
    Last Post: 11-09-12, 10:30 PM
  2. Can i play Max Payne 3 on my Macbook Pro
    By Mr.Holmes in forum Laptop & Tablets Fixes
    Replies: 3
    Last Post: 04-06-12, 08:11 PM
  3. How to play Max Payne 3 in 3D
    By Denmark in forum Gaming Fixes
    Replies: 3
    Last Post: 04-06-12, 03:22 PM
  4. Is Max Payne 3 coming to Mac OS X
    By Fulton in forum Gaming Fixes
    Replies: 3
    Last Post: 29-05-12, 10:07 PM
  5. The Elder Scrolls V: Skyrim Infinite money glitch
    By !!Master!! in forum Gaming Fixes
    Replies: 3
    Last Post: 22-01-12, 11:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About TechDiscussion

    TechDiscussion.in is an Open Source Community to provide latest information from Technology World, provide instant help for users tech related issues, we provide free downloads for your Computers, Smartphones, and more...

Follow us on

Twitter Facebook youtube RSS Feed Flickr DavianArt Dribbble