Welcome to TechDiscussion Forums


Your one stop community for Technical Assistance


  •  » Need latest Tech Updates?
  •  » Looking for Windows Troubleshooting?
  •  » Want some optimization Tips for Smartphone?
  •  » Or any other Technology discussion?

...You have come to the right place!


we will try to help you with your problem.


YES! I want to register an account for free right now!


p.s.: For registered members TechDiscussion.in is free of ads

Results 1 to 3 of 3

Thread: Background Intelligent Transfer Service (BITS) service corrupted

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    18

    Background Intelligent Transfer Service (BITS) service corrupted

    I had faced a malware problem just a few weeks ago. This malware was kind of fake antivirus that my wife installed in the system. I used McAfee to remove it. I also sued combofix. Once my system was cleaned then I removed McAfee and Combofix both. I was using the trail version here.

    After that I installed MSE and updated it. When I turn on my pc I am getting a error Background Intelligent Transfer Service (BITS) service corrupted. This error appear quiet regularly. How to stop it? Any help would be appreciated.

    •   Alt Ads!

      TechDiscussion
       

  2. #2

    Re: Background Intelligent Transfer Service (BITS) service corrupted

    You can try using system restore. This will be the easiest way to resolve the problem. System restore will help you to get back your old settings. Then you can try to troubleshoot the same. This is the easiest way. When you are removing a program ensure that after that you run a good registry cleaner. This tool will help you to remove unwanted registry keys generated in your system. Just try that and check back. This will help.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    23

    Re: Background Intelligent Transfer Service (BITS) service corrupted

    I had provided a link below. This link has a automated solution through which you can simply fix this kind of problem. This is a automated software. Just go on the link and let the diagnostic utility to run in the system. This will scan the pc and resolve the problem. http://go.microsoft.com/?linkid=9830262

    If this does not help then you have to use the above solution. That is running system restore. It will resolve the problem but it will put the old things back in the pc.

Similar Threads

  1. Best DTH Service Provider in India
    By razor in forum Broadband and ISP
    Replies: 4
    Last Post: 15-09-15, 05:48 PM
  2. Mobile Phone Service Support
    By jafar in forum Introduction Area
    Replies: 1
    Last Post: 07-02-14, 06:27 PM
  3. Android 4.3 update already available for Galaxy Note 2 in service centers?
    By TD Tech in forum Smartphone & Portable Fixes
    Replies: 2
    Last Post: 21-11-13, 12:26 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 28-12-12, 03:23 PM
  5. Very poor Map Service by iPhone 5
    By pcrock in forum Smartphone & Portable Fixes
    Replies: 2
    Last Post: 28-09-12, 03:27 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About TechDiscussion

    TechDiscussion.in is an Open Source Community to provide latest information from Technology World, provide instant help for users tech related issues, we provide free downloads for your Computers, Smartphones, and more...

Follow us on

Twitter Facebook youtube RSS Feed Flickr DavianArt Dribbble