Welcome to TechDiscussion Forums


Your one stop community for Technical Assistance


  •  » Need latest Tech Updates?
  •  » Looking for Windows Troubleshooting?
  •  » Want some optimization Tips for Smartphone?
  •  » Or any other Technology discussion?

...You have come to the right place!


we will try to help you with your problem.


YES! I want to register an account for free right now!


p.s.: For registered members TechDiscussion.in is free of ads

Results 1 to 6 of 6

Thread: Cant install Prototype 2,Isdone.dll error

  1. #1

    Cant install Prototype 2,Isdone.dll error

    A couple weeks ago, i recently buy prototype2 game.*excited*But when i try to install it about 70.0%,it say isdone.dll error and unarc.dll something,i already download and paste the isdone.dll file to system32 file,im using windows7,i also clean virus,clean registry,clean everything and my hard disk space is about 100 gb free,...i need help....thanks 4 reply my buddy

  2. #2

    Re: Cant install Prototype 2,Isdone.dll error

    Well, if i'm not wrong you are trying to install the BlackBox version of Prototype 2, right? Isdone.dll error is well known for blackbox games, there are several users who come through this error while installing or after installing. Anyways, i dont know what exactly is the cause of this problem but many users have fixed this problem by doing this:

    • Start the fresh installation of Prototype 2, when it starts, unplug your keyboard. (Just keyboard).
    • Use mouse for rest of the installation process.
    • Once installation is completed, plug back your keyboard.


    See if still you are getting the same error. Most of the time it works.

  3. #3

    Re: Cant install Prototype 2,Isdone.dll error

    But im using laptop not a pc,,emm maybe i can disable the keyboard driver,but how?sorry 4 bad english..X

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    20

    Re: Cant install Prototype 2,Isdone.dll error

    Quote Originally Posted by mr.bombastik View Post
    But im using laptop not a pc,,emm maybe i can disable the keyboard driver,but how?sorry 4 bad english..X
    Now thats very confusing. How can we detach keyboard from laptop? Well we can disable it but i have never heard anything like this before.

    Anyway, why did you bought the game from Blackbox and not officially from the developers.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    2

    Re: Cant install Prototype 2,Isdone.dll error

    doesnt work i have exactly the same error with portal 2

  6. #6
    Banned User
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    11

    Re: Cant install Prototype 2,Isdone.dll error

    I have two guesses 1) Is your laptop able to play Prototype 2 maybe low graphics?
    2) Just uninstall game fully and reinstall it again.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 09-03-16, 09:29 AM
  2. Prototype 2 unarc.dll-error
    By alzaaeem in forum Gaming Fixes
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-13, 02:52 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 26-07-12, 10:59 PM
  4. Prototype 2 Error on Xbox 360
    By Cage in forum Gaming Fixes
    Replies: 2
    Last Post: 11-05-12, 03:55 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 26-04-12, 03:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About TechDiscussion

    TechDiscussion.in is an Open Source Community to provide latest information from Technology World, provide instant help for users tech related issues, we provide free downloads for your Computers, Smartphones, and more...

Follow us on

Twitter Facebook youtube RSS Feed Flickr DavianArt Dribbble